CONNECT WITH US

single-image

Qui som


Una fusió de ritme, sabor, color i dansa, Papaya Jam madura a través dels sons brasilers i llatinoamericans. Una explosió musical que et transportarà a diferents indrets. Sent la frescor dels seus moviments, batega amb el tambor, sorprèn-te amb els seus efectes, només et queda tastar-ho.

Papaya Jam surt a la llum el 2015, des del barri de Santa Eugènia de Ter de la ciutat de GIRONA, per oferir un espectacle fresc, artístic i visual ideal per a tot tipus d’esdeveniments.

PAPAYA JAM- Taste the music

 

#tastethemusic

Ritme 100%
Dansa 100%
Sabor 100%
Color 100%
Our Twitter feed is currently unavailable but you can visit our official twitter page @Papaya_Jam.

PAPAYA JAM

Percussió

La percussió és la base i el fort de Papaya Jam, la conjunció de ritmes, vestuaris i coreografies és ideal per a tot tipus d’espectacles: cercaviles, festivals de carrer, inauguracions, casaments, festes majors, concerts, presentacions, etc.
El nostre equip artístic podrà oferir-li un espectacle que s’adapti a les seves necessitats artístiques, visuals i musicals.

Foc

Els orígens reusencs de Papaya Jam ens obliguen a invocar el foc i la pirotècnia en els nostres espectacles: coets, traques, bateries, bengales o fonts poden acompanyar-nos o aparèixer per sorpresa com estrelles fugasses.

single-image

Llum i Efectes

Quan Papaya Jam surt al carrer, una aura envolta el nostre espectacle. Són les llums a la nit, el confeti pels aires, les bombolles pels més petits i la pols i el fum de colors de papaya!

Xanquers

Des de les altures, el nostre espectacle ve acompanyat per xanquers que ballen al so dels nostres ritmes, la seva presència impregnarà amb un toc d’humor i alegria els carrers.
A més a més, tenim diferents xanquers i vestuaris per adaptar-nos a tot tipus d’actes.

Tallers

A Papaya Jam considerem molt important la tasca educativa i formativa de la percussió. Amb sis anys d’experiència en la formació de percussió, oferim tallers puntuals o anuals per a tot tipus de públics.

Agenda

Sense Esdeveniments

Queden...

Segueix el ritme!

single-image

 

 

Contacta’ns

+34 689 384 155
           +34 609 592 630    whatsapp-logo-vector-1012x1024

info@papaya.cat